Steden

Zie hieronder een overzicht van de prachtige steden aan de Côte d’Azur. Alle onderstaande steden zijn zeker een citytrip waard!

Cannes

Cannes is een van de mondaine badplaatsen aan de Côte d’Azur. Beroemde hotels zijn het Carlton en Majestic, die het aanzicht van de boulevard domineren. De boulevard is kilometers lang en een genot om die af te lopen en te flaneren.
-Lees meer

Nice

Nice is een prachtige stad met diverse trekpleisters op nog geen 50 minuten rijafstand van Les Issambres. Hier kunt u heerlijk genieten van de promenade d’Anglais en het mooie strand wat Nice te bieden heeft.
-Lees meer

St. Tropez

Saint-Tropez is een kleine havenplaats aan de Côte d’Azur in het departement Var. Het is sinds de jaren 50 een trefpunt van kunstenaars en de ‘high society’.
-Lees meer

Grasse

Grasse is de geurenhoofdstad van de wereld en hier kom je alles te weten over parfums. Zeker een bezoekje waard en al helemaal als je dol bent op parfums.
-Lees meer

Antibes

Antibes is een stadje met een mooi oud centrum op ongeveer 15 kilometer ten westen van Nice. Al in de tijd van de oude Grieken lag hier de vestiging Antipolis.
-Lees meer

St. Raphaël

Wanneer u de ins en outs van St. Raphaël wilt ontdekken kunt u een georganiseerde tour boeken bij de VVV van St. Rapaël. U kunt deze tour zowel ook met het treintje doen.
-Lees meer

Monaco

Monaco is een wereldberoemd ministaatje! Niet alleen vanwege de Grand Prix, maar ook door de steden Monaco-ville en het mondaine Monte-Carlo.
-Lees meer

Juan Les-Pins

Juan-Les-Pins ligt in de baai van Antibes en wordt ook wel de hoofdstad van de ‘levenspassie’ genoemd. Deze stad is beroemd om het nachtleven.
-Lees meer