Villa Zuid-Frankrijk

HuurVillaAppartement verhuurt 4 luxe appartementen, gelegen in 1 villa in Zuid-Frankrijk. Ieder appartement is voor maximaal 4 personen. In totaal is de villa in Zuid-Frankrijk beschikbaar voor 16 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld een grote familie. Het zijn 4 appartementen, maar elk appartement heeft toch zijn eigen privacy.

Vakantie met 8 personen?

Bent u met een gezelschap van maximaal 8 personen dan kunt u ook 2 appartementen naast elkaar huren. De dakterrassen zijn met elkaar verbonden, middels een schutting die kan worden opengezet, mits de gasten dit prefereren. Zo heeft ieder toch zijn eigen ingang en privacy, maar kunt u toch gezellig ontbijten en dineren met elkaar omdat er een toegang is naar elkaar via de terrassen. Ideaal voor als u bijvoorbeeld met 2 gezinnen op vakantie wilt gaan. Er zijn in het totaal 4 appartementen gelegen in de villa waarbij u kunt kiezen uit de appartementen die naast elkaar liggen. Dit is appartement Cannes met appartement Côte d’Azur. Of u kunt kiezen voor appartement Provence met appartement St. Maxime.

Aanbiedingen villa!

Boek 3 appartementen en krijg de 4e gratis;

Bent u met een groot gezelschap en wilt u graag alle 4 de appartementen huren, dan geeft HuurVillaAppartement u graag het 4e appartement gratis! U hoeft slechts voor 3 appartementen te betalen en krijgt van ons de 4e gratis.
Deze aanbieding is geldig in het midden- en laagseizoen. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen van HuurVillaAppartement.nl. De eindschoonmaak geldt voor alle 4 de appartementen.

U kunt altijd contact opnemen met HuurVillaAppartement en zullen wij zorgdragen voor de boeking.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *