Appartementen

Appartement St. Maxime

Dit luxe appartement in Zuid Frankrijk heeft een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee vanaf elke plek in het huis.

Details

Prijzen beginnen bij 257.14 per nacht

Details Bekijken


Appartement Provence

Dit appartement aan de prachtige Côte d’Azur is gelegen net buiten het pittoreske plaatsje Les Issambres gelegen tussen Cannes en St. Tropez in.

Details

Prijzen beginnen bij 257.14 per nacht

Details Bekijken


Appartement Côte d’Azur

Vanuit dit bijzondere appartement heeft u uitzicht over de baai van Fréjus en St. Raphaël.

Details

Prijzen beginnen bij 257.14 per nacht

Details Bekijken


Appartement Cannes

Dit appartement aan de prachtige Côte d’Azur is gelegen net buiten het pittoreske plaatsje Les Issambres gelegen tussen Cannes en St. Tropez in.

Details

Prijzen beginnen bij 257.14 per nacht

Details Bekijken


Villa Zuid-Frankrijk

HuurVillaAppartement verhuurt 4 luxe appartementen, gelegen in 1 villa in Zuid-Frankrijk. Ieder appartement is voor maximaal 4 personen. In totaal is de villa in Zuid-Frankrijk beschikbaar voor 16 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld een grote familie. Het zijn 4 appartementen, maar elk appartement heeft toch zijn eigen privacy.

Vakantie met 8 personen?

Bent u met een gezelschap van maximaal 8 personen dan kunt u ook 2 appartementen naast elkaar huren in plaats van de gehele villa. De dakterrassen zijn met elkaar verbonden, middels een schutting die kan worden opengezet, mits de gasten dit prefereren. Zo heeft ieder toch zijn eigen ingang en privacy, maar kunt u toch gezellig ontbijten en dineren met elkaar omdat er een toegang is naar elkaar via de terrassen. Ideaal voor als u bijvoorbeeld met 2 gezinnen op vakantie wilt gaan. Er zijn in het totaal 4 appartementen gelegen in de villa waarbij u kunt kiezen uit de appartementen die naast elkaar liggen. Dit is appartement Cannes met appartement Côte d’Azur. Of u kunt kiezen voor appartement Provence met appartement St. Maxime.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *