FAQ

Onze algemene voorwaarden blijven van kracht. Echter indien de nationale Franse regering de grenzen voor buitenlanders zal sluiten tijdens uw geboekte vakantie bij HuurVillaAppartement.nl, zullen wij, huurvillaapartement.nl, de door u overgemaakte aanbetaling volledig terugstorten minus €50,- administratiekosten. Let op! Indien er wordt aangegeven voor Les Issambres “code oranje / alleen noodzakelijke reizen” gelden onze algemene voorwaarden en is er geen sprake van een terug storting van de aanbetaling.
U betaalt naast de huurprijs de kosten voor bedlinnen €25,- per persoon, eindschoonmaak €120,-, toeristenbelasting €4,40 per persoon per nacht (vanaf 18 jaar) en een borg €500,-. De borg krijgt u uiteraard terug als het appartement goed is achtergelaten zoals vermeld in de Algemene Voorwaarden.
Nee, wij berekenen geen administratiekosten.
Honden zijn bij ons van harte welkom. Uw hond mag alleen niet bij het poolhouse en zwembad komen. Wij berekenen €50,- per week voor 1 hond en u dient uw hond wel bij de reservering te melden.
Zodra u een reservering maakt via onze website / per telefoon of e-mail, krijgt u van ons een mail dat uw reservering in behandeling wordt genomen. Als uw boeking definitief is, ontvangt u van ons per e-mail een reserveringsbevestiging, die tevens dient als factuur. De huurovereenkomst is dan tot stand gekomen.
Nadat uw boeking is goedgekeurd en bevestigt, ontvangt u per e-mail de reserveringsbevestiging tevens zijnde uw factuur. Hierop staat vermeld op welk moment u welke betaling(en) bent verschuldigd en staan de betalingsgegevens van W.D.R. Maltha vermeld. Facturering vindt uitsluitend plaats in euro’s en is inclusief BTW.
De betaling is per bank overschrijving, op basis van onze factuur. Rechtstreekse betaling per creditcard is niet mogelijk.
U krijgt van ons per e-mail een zeer uitgebreide reisbrochure met informatie zoals onder andere: Route naar huis, wat te doen in de omgeving, belangrijke nummers en hoe gaat check in en check out.
Als u een klacht heeft over het appartement dient u deze aan te geven tijdens uw verblijf, binnen 24 uur na het ontstaan daarvan, rechtstreeks aan ons. Wij zullen met een passende oplossing komen.