Activiteiten

Boek een bijzonder avontuur bij uw vakantie

Onderstaande activiteiten kunnen wij voor u regelen! Hiernaast ziet u in het menu rechts allerlei activiteiten die u zelf kunt ondernemen!
Gebruik het contactformulier onderaan het sidebar menu om vragen te stellen over de activiteiten of een van de onderstaande activiteiten te boeken

Dagtrips in de Côte d’Azur

Dagtrips in de Côte d’Azur zijn het zeker waard. De Côte d’Azurheeft naast een prachtige zee ook vele bezienswaardige steden die u kunt bezichtigen. Wanneer u graag Cannes, Nice of bijvoorbeeld St. Tropez zou willen bezoeken, maar niet precies weet wat de mooiste plekjes zijn, laten wij u die graag zien. Wij stellen dagtrips zelf samen of wanneer u dat wenst worden deze ook geheel op maat gemaakt volgens uw wensen.

Neem voor meer informatie over deze speciale service contact met ons op via telefoonnummer 030-2250136.

Bezoek voor informatie over dagtrips in de Côte d’Azur de VVV kantoren.
Hieronder vindt u de verschillende VVV kantoren op de onderstaande link :
Offices de Tourisme Côte d’Azur

Boottrip in de Côte d’Azur

De Côte d’Azur heeft vele prachtige gebieden die de moeite waard zijn te bezoeken. En wat is er nu specialer dan een fantastische boottrip in de Côte d’Azur met kapitein die u naar de meest indrukwekkende plekken vaart. U kunt ook uw eigen privé boot huren voor een dag, weekend, 1 week, 2 weken of 21 dagen. U kunt kiezen uit verschillende type boten. Mocht u hierbij graag waterski’s, mono waterski’s of een wakeboard willen huren , dan is dit uiteraard mogelijk. Nog nooit was de Côte d’Azur zo prachtig.

Neem voor meer informatie over een boottrip in de Côte d’Azur en deze speciale service contact met ons op via telefoonnummer 030-2250136.

Heeft u meer zin om met beide benen op de grond te blijven. Bekijk dan onze dagtrips in de Côte d’Azur of ga langs een VVV kantoor om te kijken wat de mogelijkheden zijn

Duiken

Ontdek de prachtige onderwaterwereld van de Côte d’Azur. U zult versteld staan van alle pracht en praal die u onder water vindt. Naast kleurrijk koraal zijn er bijzondere zeedieren, exotische vissen en oude scheepswrakken. Deze komt u allemaal tegen tijdens het duiken. Mocht u na één keer duiken nog geen genoeg hebben, dan kunt u in slechts een aantal dagen uw PADI Open Water duikbrevet halen.
Zo ervaart zelf hoe bijzonder het is om te duiken aan de Côte d’Azur.

Neem voor meer informatie over deze speciale service contact op via telefoonnummer 030-2250136.

Geinterreseerd naar andere activiteiten en watersporten. Bekijk hier de mogelijkheden.
Op zoek naar iets wat meer geschikt voor kinderen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Helicopter Tours

Altijd al de Côte d’Azur vanuit de lucht willen ervaren? Een unieker vervoersmiddel is er niet. Het ontdekken van de prachtige omgeving door middel van helicopter tours.

U kunt bij ons aangeven wat uw wensen zijn. Wilt u graag een helikoptervlucht van Cannes naar St. Tropez of naar Monaco of misschien zelfs wel naar uw favoriete golfclub of restaurant? Wij regelen een spectaculaire helikoptervlucht voor u.

Neem voor meer informatie over helicopter tours contact met ons op via telefoonnummer 0302250136.

Wilt u toch liever met beide benen op de grond blijven. Dan raden wij u ook een dagtrip aan. 
Bent u meer op uw gemak op het water? Kies dan voor een boottrip!