Kinderpret

Aqualand – Sainte Maxime

Nog niet genoeg water gezien? Aqualand in Sainte Maxime heeft nog veel meer. Hier kunnen kinderen volop genieten van de Crazy Race glijbanen, Twister en de Extreme Bowl. Het is een groot, uitgestrekt waterpark geschikt voor het hele gezin. Let op: in de zomer is het hier erg druk en kan er een lange file zijn op weg daarnaartoe.

Parc  Zoologique – Fréjus

Op dit prachtige terrein van Parc Zoologique kunt u genieten van 130 verschillende diersoorten van de allerkleinste tot de allergrootste. Dieren van over de gehele wereld zijn hier aanwezig op dit 20 hectare park. Het park is het gehele jaar open. Op de website kunt u precies zien op welke tijden zij zijn geopend.

Marineland – Antibes

Alles wat met de onderwaterwereld te maken heeft vindt u hier in Marineland, zoals bijvoorbeeld een dolfinarium, waar dolfijnen, orka’s en andere speciale dieren aanwezig zijn. Tevens is er een waterpark aanwezig. Genoeg kinderpret dus! 

Village de Tortues – Confaron

In Village de tortues bevindt zich een fenomenaal schildpaddenpark, waar ze verzorgt, bestudeerd en genezen worden. Het is wel zo dat in de warme zomerdagen, deze schildpadden zich vaak verschuilen en moeilijker te zien zijn. Op dagen wanneer het iets koeler is, is dit geen enkel probleem om van deze mooie dieren te genieten.