Appartement Cote d'Azur

Canta la Mar

Het appartement is gelegen aan de schitterende Côte d’Azur in Zuid Frankrijk net buiten het pittoreske plaatsje Les Issambres. Uw appartement is gelegen op een berg wat het uitzicht over de Middellandse Zee uniek maakt. Elke slaapkamer, woonkamer en eetkamer hebben een 180 graden view over de Middellandse Zee. Een ontbijt of diner is nog nooit zo adembenemend geweest met dit uitzicht. 

Exclusief Appartement aan de Cote dAzur


Met de auto bent u binnen 3 minuten bij het dichtstbijzijnde strand voor een duik in de helder blauwe Middellandse Zee. Wanneer u te voet wilt gaan moet u rekenen op ongeveer 12 minuten. Het appartement ligt op 5 minuten rijden van de dorpskern van Les Issambres, waar u boodschappen kunt doen, maar tevens ook een hapje en drankje in de avond kunt nuttigen. 

Les Issambres ligt op 15 minuten rijden van St. Maxime en 25 minuten van de klassieke plaatsen St. Tropez en Cannes. Wanneer u van het vliegveld komt vanuit Nice is de rijafstand minder dan 50 minuten. 

Zou u graag meer willen weten over de prachtige omgeving van de Côte d’Azur kijkt u dan bij streekinformatie voor meer details.ontwerp en realisatie: redbike.com