Vakantiehuis Zuid Frankrijk met zwembad

Wat is er nu lekkerder dan een vakantiehuis in Zuid Frankrijk huren mét zwembad! Een vakantie met zwembad, zal voor veel blijde gezichten zorgen. Onze villa in Zuid Frankrijk heeft een heerlijke ligging in Les Issambres vlakbij het strand, maar wij weten als geen ander hoe fijn het is om verkoeling dicht bij je vakantiehuis te hebben.

Appartement Zuid Frankrijk met zwembad

Zoals u wellicht al heeft gezien op onze website verhuren wij 4 luxe appartementen geschikt voor maximaal 4 personen met gemeenschappelijk zwembad. Het zwembad is 10 X 4 meter en heeft vele heerlijke plekken om te zonnen, zowel overdekt als onoverdekt.

Vakantiehuis Zuid Frankrijk met zwembad

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u met een groter gezelschap op vakantie bent dan 4 personen. Dan biedt onze gehele villa plek voor maximaal 16 personen met een privé zwembad. Heerlijk genieten met de gehele familie of je vriendengroep van een luxe vakantiehuis dichtbij zee én met zwembad. Voor ieder wat wils.

Zwembad versus strand

Heb je nu geen zin in het zwembad een dagje, geen probleem, Les Issambres kent heel veel mooie idyllische strandjes in elke baai. Ben jij meer van de familiestranden met leuke restaurantjes eromheen, dan zou ik je aanraden om naar het strand in het centrum van Les Issambres te gaan. Families liggen hier en is gezellig, plus je kan als je wilt lekker wat lunchen aan het strand. Verblijf je een aantal weken in Les Issambres en wil je wel een ander strand ontdekken, dan is het strand van St. Maxime ook heel leuk. Er zijn dus genoeg opties voor de water liefhebbers!

Tagged: Tags